2016

Godišnje izvješće za 2016.

 

Tijekom godina pratili su nas mnogi izazovi, provodili smo različite programe te djelovali lokalno i međunarodno.
  
Rad i energija koju su svi ulagali doveli su do neočekivanog rezultata. Naime, sredinom 2016. godine po uzoru na našu organizaciju Pozitiva Samobor osnovana je sestrinska organizacija u Italiji – Positiva Milano. Ovaj događaj obilježio je prošlu godinu kao lijep dodatak na sve aktivnosti koje smo provodili.
  
Budući da je ovo prvo godišnje izvješće koje javno objavljujemo, kako bi vas upoznali s razvojem i provedbom programa, programski smo ukratko obuhvatili naš rad od osnivanja udruge do danas.
  
Pred nama su novi izazovi, a jedan od njih je učiniti organizaciju financijski stabilnom i samoodrživom kako bi i dalje mogli uspješno raditi, kreirati nove programe i ulagati u mlade.

Budućnost je pred nama, a 2016. godinu možemo gledati kao prekretnicu u Pozitivi Samobor zato što smo donijeli Strategiju 2016-2020. Tako je prva polovica godine bila prijelazna, Strategiju smo prezentirali javnosti u rujnu, a kratki smo video o tome objavili i na web stranici.

Jedan od glavnih izazova u narednom periodu je osigurati financijsku održivost organizacije i razvijati efikasnu organizacijsku strukturu. To će omogućiti i podržati aktivnosti udruge, kvalitetu i broj programa koje provodimo te osigurati daljnje ulaganje u djecu i mlade.

Izvješće možete preuzeti ovdje:

Godisnje izvjesce 2016

Designed & Developed by ThemeXpert
hrHrvatski