GRADSKI PROGRAM ZA MLADE

Sudjeluj u izradi najboljeg Gradskog programa za mlade u Svemiru!

KAD SE MLADE RUKE SLOŽE

Erasmus+ projekt usmjeren na izradu Gradskog programa djelovanja za mlade Grada Samobora.

Što?

“Kad se mlade ruke slože”, Samobor se u mjesto iz snova za mlade pretvoriti može! Udruga za održivi razvoj Pozitiva Samobor u u partnerstvu s Gradom Samoborom i Pučkim otvorenim učilištem Samobor, provodi projekt pod nazivom “Kad se mlade ruke slože”, financiran u okviru Erasmus+ programa EU!

Projekt je usmjeren na izradu Gradskog programa djelovanja, dokumenta u kojem će biti definirane potrebe mladih koje će se realizirati u predstojećem razdoblju. U izradu želimo uključiti što više mladih, kako bi Samobor učinili mjestom ljepšim za sebe i svoje generacije.

Gradski programi za mlade predstavljaju strateške okvire, smjernice za poboljšanje života mladih, međusektorsku suradnju i jačanje sudjelovanja mladih u donošenju odluka na lokalnoj razini s ciljem da se mladi aktivno uključe u političko-ekonomsko-društveni život svoje sredine i iskoriste svoje potencijale. Prethodni Gradski program djelovanja za mlade Grada Samobora donesen je za razdoblje do 2013. godine te je ovakva inicijativa stigla u trenu najveće potrebe definiranja smjernica, neposredno nakon otvaranja Centra za mlade Bunker te sve intenzivnijeg djelovanja udruga i drugih organizacija u provedbi aktivnosti za mlade.

Gradski program predstavljat će strategiju djelovanja Grada Samobora, Savjeta mladih te drugih organizacija i institucija koje rade s mladima u kojoj će biti definirane temeljne potrebe mladih u Samoboru, aktivnosti i mjere kojima se izravno odgovara na iste te rokovi, smjernice i nositelji njihove provedbe.

Kada?

Gdje?

Sve projektne aktivnosti održavaju se u Centru za mlade Bunker.

Koga tražimo?

Mlade u dobi od 15 do 30 godina, osobe koje rade s mladima te donositelje odluka (predstavnike jedinice lokalne samouprave).

Voditelji

Sorry no post found.

Važne informacije

  • Troškovi materijala i hrane u potpunosti pokriveni od strane organizatora
  • Iskusni mentori i voditelji grupa
  • Brojni sadržaji na lokaciji održavanja projekta

Prijavi se

Ne propusti sudjelovati u izradi najboljeg Gradskog programa za mlade u Svemiru!

Možeš se prijaviti i sudjelovati u bilo kojoj fazi projekta. Kontaktiraj nas izravno i saznaj više informacija.