Naš Pozitiva tim

O NAŠEM TIMU

 

Pozitivin tim čini skupina motiviranih područja iz različitih područja kao što su poduzetništvo, obrazovanje, informacijsko-komunikacijske tehnologije, psihologija i neformalna edukacija. Svaki pojedinac ima važnu ulogu u radu naše Udruge te je zadužen za svoje specifično područje djelovanja.

Osim stalnih zaposlenika i članova upravnih tijela Udruge, naš tim čini i niz stručnih suradnika te međunarodnih volontera na dugotrajnom boravku.

Dopredsjednica / Voditeljica projekata

Romina Galović Piškulić

Voditeljica projekata Udruge Pozitiva Samobor, zadužena za organizacijski segment poslovanja Greenvillea. Romina obožava životinje, boravak u prirodi te aktivnosti u kojima izražava svoju kreativnost.

Voditelj logistike

Marko Babić

Logistički menadžer i voditelj poslovanja turističke agencije, odgovoran za pripremu i provedbu cjelokupnog logističkog segmenta aktivnosti. U slobodno vrijeme se bavi planinarenjem i automobilima.

Predjednik udruge / STEM edukator

Vlado Odribožić

Predsjednik Udruge Pozitiva Samobor, inženjer elektrotehnike i profesionalni skiper, Vlado je zaljubljenik u avanturizam, planinarenje i nove tehnologije. Provodi programe korištenja tehnologije u bio uzgoju.

Edukator

Ivan Piškulić

IT stručnjak i poslovni analitičar te strastveni zaljubljenik u bicikliranje i planinarenje. Ivan provodi programe STEM edukacije za mlade u području korištenja tehnologije u biouzgoju kroz korištenje FarmBota.

Edukatorica

Lana Jager

Magistra primarnog obrazovanja i učiteljica razredne nastave, Lana je glavni kreativni pokretač Greenville programa za učenike osnovnih škola. Provodi teoretske i praktične radionice u prirodi.

Projektna menadžerica

Maja Rupčić

Ekonomistica, grafička dizajnerica i projektna menadžerica u Udruzi Pozitiva Samobor. Maja kreira i provodi programe izrade prirodne kozmetike te programe STEM edukacije.

Projektna menadžerica

Barbara Sever

Projektna menadžerica i provoditeljica programa za vrtiće i škole. Obožava rad s djecom i mladima te je izuzetno svestrana i kreativna; pronalazi se u umjetnosti te dugim šetnjama u prirodi.

Edukator

Vedran Štajdohar

Predsjednik Udruge OIP Posejdon, dugogodišnji izviđač i glavni animator u timu. Vedran provodi orijentacijske radionice u okviru programa za vrtiće i osnovne škole te radionice u području ekologije.

Edukatorica

Una Ivanić

Pustolovni vodič koji, kada ne skače po planinama, rijekama i nepoznatim prostranstvima, svu pažnju posvećuje biljkama i prenošenju vlastitih vještina i znanja drugima. Provodi ekološke radionice za djecu i mlade.

Edukatorica

Tatjana Galović

Ekonomistica i voditeljica internog računovodstva Greenvillea, koja je osim profesionalnog segmenta i vrsna kuharica domaćih specijaliteta. Provodi radionice izrade domaćih likera, pekmeza i štrudli.

Međunarodni volonter

Andrei Dunaev

Profesionalni glumac i zaljubljenik u umjetnost te kreativne aktivnosti kao što su izrada proizvoda od drveta, dizajn, crtanje i šivanje. Na Greenvilleu provodi kreativne aktivnosti za mlade.

Međunarodna volonterka

Alesakndra Szpakowska

Turistička tehničarka koja želi studirati arheologiju. U slobodno vrijeme je zaljubljenik u putovanja i kreativne aktivnosti. Na Greenvilleu osmišlja i provodi kreativne radionice za djecu i mlade.

Designed & Developed by ThemeXpert
hrHrvatski