Godišnje izvješće za 2016

Tijekom godina pratili su nas mnogi izazovi, provodili smo različite programe te djelovali lokalno i međunarodno. Rad i energija koju su svi ulagali doveli su do neočekivanog rezultata. Naime, sredinom 2016. godine po uzoru na našu organizaciju Pozitiva Samobor osnovana je sestrinska organizacija u Italiji – Positiva Milano. Ovaj događaj obilježio je prošlu godinu kao lijep dodatak na sve aktivnosti koje smo provodili.Budući da je ovo prvo godišnje izvješće koje javno objavljujemo, kako bi vas upoznali s razvojem i provedbom programa, programski smo ukratko obuhvatili naš rad od osnivanja udruge do danas. Pred nama su novi izazovi, a jedan od njih je učiniti organizaciju financijski stabilnom i samoodrživom kako bi i dalje mogli uspješno raditi, kreirati nove programe i ulagati u mlade.

Preuzmi godišnje izvješće

Budućnost je pred nama, a 2016. godinu možemo gledati kao prekretnicu u Pozitivi Samobor zato što smo donijeli Strategiju 2016-2020. Tako je prva polovica godine bila prijelazna, strategiju smo prezentirali javnosti u rujnu, a kratki smo video o tome objavili na web stranici. Jedan o glavnih izazova u narednom periodu je osigurati financijsku održivost organizacije i razvijati efikasnu organizacijsku strukturu. To će omogućiti i podržati aktivnosti udruge, kvalitetu i broj programa koje provodimo, te osigurati daljnje ulaganje u djecu i mlade. Želimo zahvaliti svim našim suradnicima, partnerima, prijateljima i drugim organizacijama i osobama koje su obilježile dosadašnji rad udruge Pozitiva Samobor. Pozivamo vas da nas pratite putem Internet i Facebook stranice te doprinesete radu udruge u skladu sa vašim mogućnostima.